Escuela QuatreCamins – Col·legi d'infantil y primària

Landing 2020

Quatre Camins és un col·legi d’infantil i primària homologat que enforteix la personalitat única i individual de cada xiqueta, preservant la motivació, la curiositat i l’amor per aprendre, adaptant- se als seus ritmes i interessos.

El col·legi ofereix oportunitats d’aprenentatge mitjançant tallers, projectes, ambients preparats i excursions, donant al xiquet la llibertat i responsabilitat per a ser el protagonista de la seua formació. Apliquem metodologies respectuoses tant en la pedagogia, com en el vessant emocional, artístic, creatiu i de relació grupal.

Ens inspirem en els nivells avançats del Programa plurilingüe dinàmic, partint del context sociolingüístic de l’escola, per tal d’afavorir una competència plurilingüe i pluricultural.

Treballem sense càstigs ni recompenses, buscant les necessitats i sentiments que subjauen a cada comportament. Acompanyem els processos emocionals, evolutius, de conflicte, cognitius i familiars de manera individualitzada, basant-nos en la presència, l’observació, l’escolta i la comunicació.

Oferim a les famílies l’acompanyament que necessiten per a compartir amb il·lusió, respecte, amor i passió el creixement de les seues filles.

Emeritus Education

Lorem ipsum dolor sit amet con sectetur adipisicing elit sed don eiusmod tempor inci