Conoce nuestra escuela

 

Quatre Camins

 

Quatre Camins és un col·legi d’infantil i primària homologat que enforteix la personalitat única i individual de cada xiqueta, preservant la motivació, la curiositat i l’amor per aprendre adaptant-se als seus ritmes i interessos.

 

El col·legi ofereix oportunitats d’aprenentatge mitjançant tallers, projectes, ambients preparats i excursions, donant al xiquet la llibertat i responsabilitat per a ser el protagonista de la seua formació. Apliquem metodologies respectuoses tant en la pedagogia, com en el vessant emocional, artistic, creatiu i de relació grupal.

 

Ens inspirem en els nivells avançats del Programa Plurilingüe Dinàmic, partint del context sociolingüistic de l’escola, per tal d’afavorir una competència plurilingïe i pluricultural.

Treballem sense càstigs ni recompenses, buscant les necessitats i sentiments que subjauen a cada comportament. Acompanyem els processos emocionals, evolutius, de conflicte, cognitius i familiars de manera individualitzada, basant-nos en la presència, l’obersevació, l’escolta i la comunicació.

 

Oferim a les families l’acompanyament que necessiten per a compartir amb il·lusió, respect, amor i passió el creixement de les seus filles.Quatre Camins

Col·legi d’infantil i primària

Avinguda de Vila-real, 50
12006 Castelló de la Plana, Castelló

Contacto

    Emeritus Education

    Lorem ipsum dolor sit amet con sectetur adipisicing elit sed don eiusmod tempor inci